Előnyei Séta

Előnyei SétaSéta segíthet a fogyásban, a tiszta elme — tudjon meg többet a közös előnyök

Mindig jobban érzem magam, séta után, még akkor is, ha egy rövid kört? Sok ember számára, séta a szabadban veri tart, hogy egy edzőteremben egy edzés otthon. Ez az energetizáló, hogy levegőt, a friss levegő, séta közben a természetben. Gondolod, hogy menned kell, hogy egy tornaterem, vagy maratont futni, hogy egészséges legyen. De akkor örülni lehet járni az utat, hogy fitness, anélkül, hogy a tornaterem tagság.

Fizikai előnyei séta

Ha abban a reményben, hogy vágja le a derékvonal tartani az egészséges testsúlyt, a séta egy ideális edzés. Számtalan tanulmány bizonyította, hogy a fizikai előnyei séta. Sok ember kezd sétálni a fogyás, valamint javítja az általános erőnlétet. Sőt, minél gyorsabban, egyre gyakrabban járni, a nagyobb súlyt, akkor valószínűleg elveszítjük.

Rendszeres rutin, a séta sokkal többet tehet az egészségéért, beleértve a szívbetegség megelőzésében, csökkenti a magas vérnyomást, illetve hátrameneti 2-es Típusú cukorbetegség szerint a Mayo Klinika. A szervezet természetesen jobb érzés, amikor belépsz a gyakorlat. Ez azért van, mert ez segít a vér kering, csökkenti az ízületi fájdalmat. Séta ideális az ön számára, ha térd, boka, vagy vissza a problémákat, de még mindig élni akar.

Mentális előnyök gyaloglásMentális előnyök gyaloglás

Séta csodákra képes a tested, csakúgy, mint az agy. Majd boldogabb lesz, mert mozog a tested. Ha belépsz, az csak növeli a vér áramlását az agyba, ami természetesen növeli az érzés, a jól-lét. Amellett, séta segít az agy, az idegsejtek egyre jobban működik. Vesz egy sétára, javíthatja a hangulatot. Séta rendszeresen is:

  • Enyhíti a szorongást
  • Növeli a kreativitást
  • Javítja a memóriát
  • Csökkenti a depresszió

Séta a parkban, a pályák vagy a strandon, hogy kihasználják a természet nyugtató hatását. A gyaloglás az egyik legjobb módja, hogy csökkenti a stressz hormonok a szervezetben. Ez automatikusan felemeli a hangulat.

A legtöbbet kihozni gyaloglásA legtöbbet kihozni gyaloglás

Séta egy biztonságos, szelíd formáját gyakorolja. További előnyök, adjunk hozzá egy kis változatosság a séta. Például, próbálja intervallum séta, ami azt jelenti, hogy gyalog különböző sebességgel, hogy emelje fel a szívverés, valamint hang különböző izmok. Közben az edzés, séta, a könnyű, mérsékelt sebességgel 15 percig. Akkor növelje a sebességet két percig, hogy emelje fel a szívverését. Két perc után járni normál sebességgel megint 15 perc. Ismételje meg időközönként az egész séta rutin te is érezni fogod — nézd — egészségesebb. Mikor kezdődik a séta rutin, győződjön meg róla, hogy fontolja meg az alábbi tanácsokat:

  • Nyomon követni a lépéseket.
  • Viseljen megfelelő felszerelés.
  • Séta a megfelelő formában.
  • Növeli a kitartást.

A legjobb eredmény érdekében a séta egy baráttal, vagy csatlakozzon egy gyalogos csoport, a motiváció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *