A Leggyakoribb Nap kapcsolatos bőrbetegségek

A Leggyakoribb Nap kapcsolatos bőrbetegségekA nyári szezon leginkább várt szezon itt a Fülöp-szigeteken. A gyermekek, a másik a diákok az ünnep, a család, valamint az is, hogy a tökéletes alkalom, hogy menjen a strandra a barátaimmal. Alapvetően ez egy idő, amikor az emberek mennek a különböző kirándulások, a nap jól érezzék magukat, anélkül, hogy aggódnia kellene szó szerint a elrontani a kedvüket.

Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a móka a nap alatt, különösen azért, mert akkor még mindig gyakori betegségek, mint például a köhögés, megfázás; ez az oka, amely a gyógyszerek foglalkozni, nagyon rendelkezésre mind a Fülöp-szigeteki gyógyszertárakban a nyári hónapokban.

Ebben az időben az év, azonban a legfontosabb betegségek hogy meg kell, hogy legyen óvatos a nap kapcsolatos az is, hogy maradandó károsodást okozhat a bőrön. Itt van egy pár dolog, hogy megvédjék magukat:

Égési sérülések

Napégés akkor fordul elő, amikor a melanin a bőr ki van téve a nap ultraibolya (UV) sugarak hosszú ideig. Kétféle burns: enyhe vagy súlyos. A tünetek az enyhe égési bevonják a bőr kivörösödik, szűk, viszket. Súlyos napégés, azonban az oka a sokk, gyengeség, láz, hidegrázás, hólyagok.

Kezelés

A Leggyakoribb Nap kapcsolatos bőrbetegségekAlkalmazza az aloe vera kenőcs vagy krém, hogy a nap leégett területek
Ha azt szeretné, hogy csökkenti a fájdalmat, vegye ibuprofen vagy az aszpirin
Maradj hidratált által ivóvíz
Ha a bőr elkezd peel, nem irritálja az új bőr nagyon érzékeny, ahhoz vezethet, hogy a további problémák
Konzultáljon orvosával, ha gyengének érzi magát, vagy súlyos hólyagosodás
Öregségi foltok
A túlzott napozás is okoz öregségi foltok jelennek meg a bőrön. Általában ez történik, ha idősebb leszel, mert a test természetes képességét, hogy harcolni UV sugarak kezd romlani. A leggyakoribb tünet a barna jelek jelennek meg a kar, hát, váll, láb, kéz, arc.

Kezelés

Fade, vagy fehérítő krémek csökkentheti a pigmentáció a bőrön. Azt is válassza ki, hogy alkalmazni az alfa-hidroxi-krém, vagy a lézeres műtét, hogy megszabaduljon tőlük

A nap allergia

Fényérzékenység vagy a nap allergia egyetlen hatással van egy-két ember. Egyének, akik a feltétel, a bőr hajlamos könnyen leég, gyakran alakulnak ki súlyos napégés. A tünetek a betegség hólyagok, majd területeken laphám a bőrön, égő, viszkető, vörös vagy rózsaszín, kiütés jelenik meg, 24 óra után a napozás.

Kezelés

Fényterápia
A természetes gyógyszerek, mint például adenozin-monofoszfát -, B6-vitamin, a B3-vitamin, halolaj, béta-karotin

A polimorf fény kitörés

Sokalakú fény kitörés (PMLE) érinti leginkább a nők éves kor között 20, illetve 40 éves. Egyének, akik nagyon érzékenyek a fény, a nap, az is hatással van. A tünetek közé tartozik egy égő érzés, száraz foltok, viszkető, emelt területeken a bőr, rózsaszín vagy piros kiütések szabálytalan.

Kezelés

A Leggyakoribb Nap kapcsolatos bőrbetegségekKerülje a napfényt
Hidroxiklorokin
Orvos szteroidok

A bőrrák

Az egyik életveszélyes nap kapcsolatos bőrbetegségek, hogy a találkozás, még ha nem is olyan gyakori, mint az előző, a rák, a bőr. Ez lehet megszerezni, ha a bőr maradt védtelen alatt a nap káros uv sugarak hosszabb ideig. Jön a különböző alakzatokat, de a leggyakoribb a laphámrák, basalsejtes carcinoma, melanoma.

Kezelés

Keresse fel orvosát, a pontos diagnózis, a legjobb kezelés

Tudomásul veszik, hogy ezek a sun-kapcsolódó betegségek, a bőr, hogy megvédje magát a nyáron. Nem várja, hogy megtörténjen, győződjön meg arról, hogy megfelelő védelem alkalmazásával fényvédő, legalább SPF 30, ruházat, például a kalap, hosszú ujjú ing, nadrág, valamint egy esernyőt, bárhová is mész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *